Zmień kategorię:
Transport
Koszt transportu cateringu na terenie Poznania wynosi netto 30zł (brutto 36,90 zł) za 1 kurs i jest wliczany automatycznie w kalkulację zakupów w koszyku. Na wybrane imprezy targowe organizowane na terenie targów MTP koszt dostawy jest darmowy. Transport poza teren Poznania będzie skorygowany przez nasz personel po rozpatrzeniu zlecenia o czym klient zostanie poinformowany.
Zamówienie i płatność musi być zrealizowane dzień wcześniej więcej
Dania mięsne - stwórz własne menu
Zraz wołowy (nr kat.0587) | 15.74 / 17.00 netto brutto |
Zobacz |
Zraz wieprzowy (nr kat.0588) | 13.89 / 15.00 netto brutto |
Zobacz |
Golonka pieczona po bawarsku (nr kat.0589) | 16.20 / 17.50 netto brutto |
Zobacz |
Golonka peklowana gotowana (nr kat.0590) | 13.89 / 15.00 netto brutto |
Zobacz |
Boeuf Strogonow z polędwicy wołowej (nr kat.0591) | 25.93 / 28.00 netto brutto |
Zobacz |
Boeuf Strogonow z polędwicy wieprzowej (nr kat.0592) | 12.96 / 14.00 netto brutto |
Zobacz |
Szynka pieczona porcjowana z sosem (nr kat.0593) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Karkówka pieczona porcjowana z sosem (nr kat.0594) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Schab pieczony (nr kat.0595) | 7.87 / 8.50 netto brutto |
Zobacz |
Schab pieczony ze śliwką lub morelą (nr kat.0596) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Kotlet devolay (nr kat.0597) | 12.96 / 14.00 netto brutto |
Zobacz |
Kurczak w potrawce (nr kat.0598) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Sznycel cielęcy (nr kat.0599) | 20.37 / 22.00 netto brutto |
Zobacz |
Kotlet schabowy (nr kat.0600) | 9.26 / 10.00 netto brutto |
Zobacz |
Kotlet po szwajcarsku (filet z serem) (nr kat.0601) | 12.96 / 14.00 netto brutto |
Zobacz |
Saszłyk z polędwicy wieprzowej (nr kat.0602) | 11.11 / 12.00 netto brutto |
Zobacz |
Bryzol z polędwicy wieprzowej ze szparagami (nr kat.0603) | 11.11 / 12.00 netto brutto |
Zobacz |
Kotleciki z piersi kurczaka (nr kat.0604) | 6.48 / 7.00 netto brutto |
Zobacz |
Żeberka pieczone w miodzie z imbirem (nr kat.0605) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Żeberka pieczone na ostro (nr kat.0606) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Skrzydełka z kurczaka zapiekane w miodzie (nr kat.0607) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Skrzydełka z kurczaka na ostro (nr kat.0608) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Pałka po normandzku (nr kat.0609) | 11.57 / 12.50 netto brutto |
Zobacz |
Fileciki cielęce w sosie kurkowym (nr kat.0610) | 23.15 / 25.00 netto brutto |
Zobacz |
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym (nr kat.0611) | 18.98 / 20.50 netto brutto |
Zobacz |
Danie szefa (nr kat.0612) | 16.67 / 18.00 netto brutto |
Zobacz |
Wołowina na dziko marynowana w jałowcu z sosem (porcjowana) (nr kat.0613) | 16.67 / 18.00 netto brutto |
Zobacz |
Gołąbki w sosie pomidorowym (nr kat.0614) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Kotlet mielony (nr kat.0615) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Klopsy w sosie koperkowym (nr kat.0616) | 6.48 / 7.00 netto brutto |
Zobacz |
Klopsy w sosie chrzanowym (nr kat.0617) | 6.48 / 7.00 netto brutto |
Zobacz |
Klopsy w sosie pomidorowym (nr kat.0618) | 6.48 / 7.00 netto brutto |
Zobacz |
Pstrąg zapiekany (nr kat.0619) | 11.11 / 12.00 netto brutto |
Zobacz |
Sandacz opiekany w warzywach na maśle (nr kat.0620) | 15.74 / 17.00 netto brutto |
Zobacz |
Sandacz z rusztu (nr kat.0621) | 12.96 / 14.00 netto brutto |
Zobacz |
Sandacz pieczony (nr kat.0622) | 12.96 / 14.00 netto brutto |
Zobacz |
Łosoś z rusztu (nr kat.0623) | 11.11 / 12.00 netto brutto |
Zobacz |