danie głowne + zupa - zestawy pracownicze(0320)

minimum  porcji : 6

Zupa - 250 ml

Mięso – 100-120 g

Dodatki (ziemniaki, ryż) – 200 g

Surówki, warzywa gotowane: 150 g- 200 g

Ilość i uwagi
Ilość: min. 6
Dzień Miesiąc Rok Godzina
Uwagi:
Transport Darmowy transport na wybraną imprezę targową(Więcej):
Do zapłaty: 0 zł + transport(36.90 zł)

Razem: 36.90

Dane do zamówienia
Imię: Nazwisko:
Firma: Nip:
Telefon: Telefon 2:
E-mail: Miejscowość:
Kod pocztowy: Ulica:
Numer domu: Numer mieszkania:
Chcę otrzymać fakturę VAT
Dostawa Adres dostawy: Ten sam Inny Targi
Płatność
Rodzaj karty: Data ważności:
Numer karty:

Twoje dane bankowe zostaną użyte wyłącznie do zagwarantowania tego zamówienia, firma Pentagos gwarantuje bezpieczeństwo przechowywania danych. Przy zamówieniu ekspresowym rozliczanie jest możliwe tylko za pomocą karty płatniczej. Twoja karta płatnicza musi być ważna oraz posiadać środki odpowiadające kwocie zamówienia. W wypadku złożenia zamówienia ekspresowego - zamawiający zgadza się na preautoryzację karty, celem blokady środków do wysokości zamówienia. Po dostarczeniu zamówionych produktów i wykonaniu usługi należność zostanie pobrana z karty automatycznie, na co wyraża zgodę zamawiający.

Obiady pracownicze z dowozem - duże porcje różne propozycje zastawów obiadowych:

Zestaw 1
Zupa żurek
Golonka pieczona w piwie z warzywami, ziemniaki gotowane, kapusta biała zasmażana - sztandarowe nasze danie

zestaw 2
Zupa węgierska
Zraz wieprzowy, sos, ziemniaki, surówka warzywna

Zestaw 3
Zupa – krem szparagowy
Gołąbki z sosem pomidorowym, ziemniaki, surówka z ogórka

Zestaw 4
Krem pomidorowy z makaronem lub groszkiem ptysiowym
Karkówka pieczona w sosie pieczeniowym, ziemniaki gotowane, kapusta modra lub buraczki

Zestaw 5
Zupa wiejska (gulaszowa)
Bryzol z polędwicy wieprzowej, ziemniaki opiekane, surówka

Zestaw 6
Krem z kalafiora z grzankami
Klopsiki z pieczarkami, ziemniaki, warzywa gotowane na parze

Zestaw 7
Zupa węgierska
Schab faszerowany borowikami otulony chrupiącym ciastem francuskim
Ryż zapiekany , surówka z białej kapusty z tymiankiem

Zestaw 8
Zupa jarzynowa
Kotlet devolay, ziemniaki opiekane, surówka

Zestaw 9
Zupa pomidorowa z makaronem
Zraz wołowy , kasza gryczana, surówka z buraczków.

Zestaw 10
Żurek
Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane, kapusta zasmażana.

Zestaw 11
Zupa fasolowa
Łosoś z rusztu w sosie serowym, ziemniaki gotowane,  warzywa gotowane na parze

Zestaw 12
Krem z zielonego groszku
Pieczone udko z kurczaka, ziemniaki opiekane, surówka meksykańska

Zestaw 13
Zupa ziemniaczana
Karkówka pieczona w sosie, ziemniaki pure, kapusta modra na ciepło.

Zestaw 14
Zupa ogórkowa
Makaron z sosem bolońskim.

Zestaw 15
Zupa gulaszowa
Naleśniki z serem 3 szt z polewą truskawkową.

Zestaw 16
Zupa chłopska
Kotlet po szwajcarsku, ziemniaki gotowane, sałatka z kapusty

Zestaw 17
Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym
Golonka z warzywami po bawarsku, ziemniaki gotowane, biała kapusta zasmażana.

Zestaw 18
Zupa krupnik
Gulasz wieprzowy, kasza jęczmienna, surówka z białej kapusty

Zestaw 19
Zupa jarzynowa
Filet z kurczaka, ziemniaki gotowane, surówka z marchewki.

Zestaw 20
Zupa grochowa
Golonka peklowana, musztarda, ziemniaki gotowane, kapusta biała zasmażana.

Zestaw 21
Zupa fasolowa.
Kotlet devolaile, ziemniaki opiekane, surówka.

Zestaw 22
Krem grzybowy z groszkiem ptysiowym
Kurczak w sosie potrawkowym, ryż biały, groszek z marchewką.


UWAGA : Jeśli chodzi o zupy – w gorące dni proponujemy zamianę niektórych w/w zup rozgrzewających na chłodnik litewski.

obiady dostarczane w jednorazowych pojemnikach termalnych