Koszt transportu cateringu na terenie Poznania wynosi netto 30zł (brutto 36,90 zł) za 1 kurs i jest wliczany automatycznie w kalkulację zakupów w koszyku. Na wybrane imprezy targowe organizowane na terenie targów MTP koszt dostawy jest darmowy. Transport poza teren Poznania będzie skorygowany przez nasz personel po rozpatrzeniu zlecenia o czym klient zostanie poinformowany.
Gdyby internet dawał możliwości wytwarzania zapachów, poczułbyś zaraz woń pysznego staropolskiego podsmażonego bigosu z dodatkiem leśnych grzybów i kawałków mięsa czy wspaniałego gulaszu. Przedstawiamy Państwu całą gamę gorących dań. Dania przywieziemy w dużych garnkach a na miejscu podgrzejemy elektrycznie lub w bemarze. Produkt dostępny tylko na wcześniejsze zamówienie i przedpłatę minimum dzien wczesniej.
bigos z grzybami i z mięsem (nr kat.0342) | 9.00 / 9.72 netto brutto |
Zobacz |
kiełbasy z grilla lub grzane - z pieczywem i dodatkami (nr kat.0345) | 12.00 / 12.96 netto brutto |
Zobacz |
filet z polędwicy wieprzowej w sosie kurkowym (nr kat.0839) | 28.00 / 30.24 netto brutto |
Zobacz |
sałatka 3 rodzaje marchewka, seler, kapusta 180 gr (nr kat.0840) | 6.50 / 7.02 netto brutto |
Zobacz |
Sałatka grecka 150 gr (nr kat.0841) | 7.00 / 7.56 netto brutto |
Zobacz |
kopytka 200 gr (nr kat.0842) | 9.00 / 9.72 netto brutto |
Zobacz |
mini zrazy wołowe z farszem staropolskim 150 gr (nr kat.0843) | 15.00 / 16.20 netto brutto |
Zobacz |
duże kluski śląskie czyli gumiklyjzy (nr kat.0844) | 10.00 / 10.80 netto brutto |
Zobacz |
buraki ćwikła na zimno 120 gr (nr kat.0845) | 7.00 / 7.56 netto brutto |
Zobacz |
buraki na zimno 120 gr w plastikowych opoakowaniach (nr kat.0846) | 7.00 / 7.56 netto brutto |
Zobacz |
ryż paraboild biały 200 gr (nr kat.0847) | 6.00 / 6.48 netto brutto |
Zobacz |
makaron pene - 200 gr (nr kat.0848) | 8.00 / 8.64 netto brutto |
Zobacz |
Kotlet de volaille 150 gr - porcja mięsa (nr kat.0849) | 14.00 / 15.12 netto brutto |
Zobacz |
kaczka pieczona ćwiartka z jabłkami - 150- 200 gr (nr kat.0850) | 28.00 / 30.24 netto brutto |
Zobacz |
karkówka pieczona na krucho w sosie pieczeniowym 150 gr (nr kat.0855) | 13.00 / 14.04 netto brutto |
Zobacz |
kalafior, marchew zapiekany na patelni z masełkiem i bułką tartą 150 gr (nr kat.0856) | 8.00 / 8.64 netto brutto |
Zobacz |
szynka pieczona w sosie pieczeniowym 150 gr (nr kat.0857) | 13.00 / 13.00 netto brutto |
Zobacz |
Szaszłyki z polędwicy wieprzowej 150 gr (nr kat.0858) | 12.00 / 12.96 netto brutto |
Zobacz |
Szaszłyki z karkówki wieprzowej 150 gr (nr kat.0859) | 15.00 / 16.20 netto brutto |
Zobacz |
Szaszłyki drobiowe z boczkiem 150 gr (nr kat.0860) | 14.00 / 15.12 netto brutto |
Zobacz |
kotlet mielony wieprzowo drobiowy 120 gr (nr kat.0861) | 11.00 / 11.88 netto brutto |
Zobacz |
Pyzy na parze na sztuki (nr kat.0862) | 3.00 / 3.00 netto brutto |
Zobacz |
kasza gryczana 200 gr (nr kat.0863) | 6.00 / 6.48 netto brutto |
Zobacz |
gulasz wołowy z papryka i pieczarkami - 150 gr (nr kat.0864) | 20.00 / 20.00 netto brutto |
Zobacz |
gulasz wieprzowy z papryka i pieczarkami - 150 gr (nr kat.0865) | 19.00 / 20.52 netto brutto |
Zobacz |