Zmień kategorię:
Transport
Koszt transportu cateringu na terenie Poznania wynosi netto 30zł (brutto 36,90 zł) za 1 kurs i jest wliczany automatycznie w kalkulację zakupów w koszyku. Na wybrane imprezy targowe organizowane na terenie targów MTP koszt dostawy jest darmowy. Transport poza teren Poznania będzie skorygowany przez nasz personel po rozpatrzeniu zlecenia o czym klient zostanie poinformowany.
Zamówienie i płatność musi być zrealizowane dzień wcześniej więcej
Pakiet - kawa, herbata + wszystkie dodatki
Pakiet - kawa, herbata + wszystkie dodatki do 10 osób (nr kat.0442) | 12.00 / 12.96 netto brutto |
Zobacz |
Pakiet - kawa, herbata + wszystkie dodatki do 15 osób (nr kat.0443) | 11.00 / 11.88 netto brutto |
Zobacz |
Pakiet - kawa, herbata + wszystkie dodatki do 30 osób (nr kat.0444) | 10.00 / 10.80 netto brutto |
Zobacz |
Stoły cateringowe, bankietowe
Stół hokerowy (kwadratowy) (nr kat.0448) | 50.00 / 61.50 netto brutto |
Zobacz |
Stół hockerowy (okragły) (nr kat.0449) | 50.00 / 61.50 netto brutto |
Zobacz |
Stolik okrągły (nr kat.0450) | 50.00 / 61.50 netto brutto |
Zobacz |
Stół cateringowy składany (nr kat.0451) | 80.00 / 98.40 netto brutto |
Zobacz |
Stół z brzózek (wiejski z daszkiem) (nr kat.0752) | 260.00 / 319.80 netto brutto |
Zobacz |
Menu weselne dla grupy powyżej 30 osób
Menu tradycyjne I (nr kat.0527) | 125.00 / 135.00 netto brutto |
Zobacz |
Menu tradycyjne II (nr kat.0528) | 133.00 / 143.64 netto brutto |
Zobacz |
Menu ekskluzywne I (nr kat.0525) | 133.00 / 143.64 netto brutto |
Zobacz |
Menu ekskluzywne II (nr kat.0526) | 156.00 / 168.48 netto brutto |
Zobacz |
Wynajem porcelany, szkła , sztućce (nr kat.0529) | 13.50 / 16.61 netto brutto |
Zobacz |
Lunch
Lunch (nr kat.0530) | 48.00 / 51.84 netto brutto |
Zobacz |
Zimne zakąski
Zimne zakąski (nr kat.0531) | 48.00 / 51.84 netto brutto |
Zobacz |
Przerwa kawowa
Przerwa kawowa, Przerwa lunchowa (nr kat.0532) | 22.00 / 23.76 netto brutto |
Zobacz |
Zupy - stwórz własne menu
Rosół domowy z makaronem (nr kat.0567) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Barszcz z pasztecikiem (nr kat.0568) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Barszcz z uszkami (nr kat.0569) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Barszcz czysty (nr kat.0570) | 4.63 / 5.00 netto brutto |
Zobacz |
Żurek (nr kat.0571) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Zupa węgierska (nr kat.0572) | 9.26 / 10.00 netto brutto |
Zobacz |
Zupa gulaszowa (nr kat.0573) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Zupa - krem z borowików (nr kat.0574) | 10.19 / 11.01 netto brutto |
Zobacz |
Zupa - krem z brokułów (nr kat.0575) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Zupa grzybowa (nr kat.0576) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Zupa rybna (nr kat.0577) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Chłodnik (nr kat.0578) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Krem ze szparagów z groszkiem ptysiowym (nr kat.0579) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Zupa - krem z pomidorów (nr kat.0580) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Zupa pomidorowa z makaronem lub ryżem (nr kat.0581) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Kapuśniak zimowy z kaszą (nr kat.0582) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Zupa fasolowa (nr kat.0583) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Zupa grochowa (nr kat.0584) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Kapuśniak (nr kat.0585) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Krupnik (nr kat.0586) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Dania mięsne - stwórz własne menu
Zraz wołowy (nr kat.0587) | 15.74 / 17.00 netto brutto |
Zobacz |
Zraz wieprzowy (nr kat.0588) | 13.89 / 15.00 netto brutto |
Zobacz |
Golonka pieczona po bawarsku (nr kat.0589) | 16.20 / 17.50 netto brutto |
Zobacz |
Golonka peklowana gotowana (nr kat.0590) | 13.89 / 15.00 netto brutto |
Zobacz |
Boeuf Strogonow z polędwicy wołowej (nr kat.0591) | 25.93 / 28.00 netto brutto |
Zobacz |
Boeuf Strogonow z polędwicy wieprzowej (nr kat.0592) | 12.96 / 14.00 netto brutto |
Zobacz |
Szynka pieczona porcjowana z sosem (nr kat.0593) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Karkówka pieczona porcjowana z sosem (nr kat.0594) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Schab pieczony (nr kat.0595) | 7.87 / 8.50 netto brutto |
Zobacz |
Schab pieczony ze śliwką lub morelą (nr kat.0596) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Kotlet devolay (nr kat.0597) | 12.96 / 14.00 netto brutto |
Zobacz |
Kurczak w potrawce (nr kat.0598) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Sznycel cielęcy (nr kat.0599) | 20.37 / 22.00 netto brutto |
Zobacz |
Kotlet schabowy (nr kat.0600) | 9.26 / 10.00 netto brutto |
Zobacz |
Kotlet po szwajcarsku (filet z serem) (nr kat.0601) | 12.96 / 14.00 netto brutto |
Zobacz |
Saszłyk z polędwicy wieprzowej (nr kat.0602) | 11.11 / 12.00 netto brutto |
Zobacz |
Bryzol z polędwicy wieprzowej ze szparagami (nr kat.0603) | 11.11 / 12.00 netto brutto |
Zobacz |
Kotleciki z piersi kurczaka (nr kat.0604) | 6.48 / 7.00 netto brutto |
Zobacz |
Żeberka pieczone w miodzie z imbirem (nr kat.0605) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Żeberka pieczone na ostro (nr kat.0606) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Skrzydełka z kurczaka zapiekane w miodzie (nr kat.0607) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Skrzydełka z kurczaka na ostro (nr kat.0608) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Pałka po normandzku (nr kat.0609) | 11.57 / 12.50 netto brutto |
Zobacz |
Fileciki cielęce w sosie kurkowym (nr kat.0610) | 23.15 / 25.00 netto brutto |
Zobacz |
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym (nr kat.0611) | 18.98 / 20.50 netto brutto |
Zobacz |
Danie szefa (nr kat.0612) | 16.67 / 18.00 netto brutto |
Zobacz |
Wołowina na dziko marynowana w jałowcu z sosem (porcjowana) (nr kat.0613) | 16.67 / 18.00 netto brutto |
Zobacz |
Gołąbki w sosie pomidorowym (nr kat.0614) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Kotlet mielony (nr kat.0615) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Klopsy w sosie koperkowym (nr kat.0616) | 6.48 / 7.00 netto brutto |
Zobacz |
Klopsy w sosie chrzanowym (nr kat.0617) | 6.48 / 7.00 netto brutto |
Zobacz |
Klopsy w sosie pomidorowym (nr kat.0618) | 6.48 / 7.00 netto brutto |
Zobacz |
Pstrąg zapiekany (nr kat.0619) | 11.11 / 12.00 netto brutto |
Zobacz |
Sandacz opiekany w warzywach na maśle (nr kat.0620) | 15.74 / 17.00 netto brutto |
Zobacz |
Sandacz z rusztu (nr kat.0621) | 12.96 / 14.00 netto brutto |
Zobacz |
Sandacz pieczony (nr kat.0622) | 12.96 / 14.00 netto brutto |
Zobacz |
Łosoś z rusztu (nr kat.0623) | 11.11 / 12.00 netto brutto |
Zobacz |
Dodatki do dań - stwórz własne menu
Ziemniaki gotowane (nr kat.0633) | 3.70 / 4.00 netto brutto |
Zobacz |
Ziemniaki zapiekane (nr kat.0634) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Frytki (nr kat.0635) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Ryż zapiekany (nr kat.0636) | 3.70 / 4.00 netto brutto |
Zobacz |
Ryż biały gotowany na sypko (nr kat.0637) | 3.70 / 4.00 netto brutto |
Zobacz |
Pyzy drożdżowe małe (nr kat.0638) | 1.48 / 1.60 netto brutto |
Zobacz |
Pyzy drożdżowe własnej produkcji (nr kat.0639) | 2.78 / 3.00 netto brutto |
Zobacz |
Kopytka (nr kat.0640) | 6.48 / 7.00 netto brutto |
Zobacz |
Kluseczki półfrancuskie (nr kat.0641) | 6.48 / 7.00 netto brutto |
Zobacz |
Surówki - stwórz własne menu
Surówka z kapusty białej (nr kat.0642) | 4.63 / 5.00 netto brutto |
Zobacz |
Surówka z marchewki z ananasem (nr kat.0643) | 4.63 / 5.00 netto brutto |
Zobacz |
Surówka z selera (nr kat.0644) | 4.63 / 5.00 netto brutto |
Zobacz |
Bukiet warzyw gotowanych na parze (kalafior, brokuły, marchewka) (nr kat.0645) | 11.11 / 12.00 netto brutto |
Zobacz |
Marchewka gotowana z masłem (nr kat.0646) | 4.63 / 5.00 netto brutto |
Zobacz |
Buraczki (nr kat.0647) | 4.63 / 5.00 netto brutto |
Zobacz |
Kapusta kiszona zasmażana (nr kat.0648) | 4.63 / 5.00 netto brutto |
Zobacz |
Kapusta modra na ciepło (nr kat.0649) | 4.63 / 5.00 netto brutto |
Zobacz |
Marchewka z groszkiem (nr kat.0650) | 4.63 / 5.00 netto brutto |
Zobacz |
Sałatki - stwórz własne menu
Sałatka z kurczkiem grilowanym (nr kat.0557) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Sałatka grecka (nr kat.0651) | 8.80 / 9.50 netto brutto |
Zobacz |
Sałatka ryżowa (nr kat.0652) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Sałatka bałkańska (nr kat.0653) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Sałatka jarzynowa tradycyjna (nr kat.0654) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Sałatka szwedzka - do mięs (nr kat.0655) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Sałatka śledziowa (nr kat.0697) | 4.63 / 5.00 netto brutto |
Zobacz |
Pierogi własnej produkcji - stwórz własne menu
Pierogi z mięsem (nr kat.0656) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Pierogi ruskie (nr kat.0657) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Pierogi z kapustą i grzybami (nr kat.0658) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Pierogi z serem na słodko (nr kat.0659) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Pierogi z truskawkami (nr kat.0660) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Pierogi z wiśniami (nr kat.0661) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Pierogi z malinami (nr kat.0662) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Pierogi z jabłkami i cynamonem (nr kat.0663) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Sosy na zimno - stwórz własne menu
Sos czosnkowy (nr kat.0664) | 3.70 / 4.00 netto brutto |
Zobacz |
Sos poznański (nr kat.0665) | 3.70 / 4.00 netto brutto |
Zobacz |
Sos tysiąca wysp (nr kat.0666) | 3.70 / 4.00 netto brutto |
Zobacz |
Sos cumberland (nr kat.0667) | 3.70 / 4.00 netto brutto |
Zobacz |
Sos tatarski (nr kat.0668) | 3.70 / 4.00 netto brutto |
Zobacz |
Sos andaluzyjski (nr kat.0669) | 3.70 / 4.00 netto brutto |
Zobacz |
Potrawy z grilla - stwórz własne menu
Karkówka z grilla (nr kat.0670) | 13.89 / 15.00 netto brutto |
Zobacz |
Filet z kurczaka (nr kat.0671) | 10.19 / 11.01 netto brutto |
Zobacz |
Saszłyk z karkówki i polędwicy wieprzowej (nr kat.0672) | 11.11 / 12.00 netto brutto |
Zobacz |
Kiełbasa grillowana (polska, swojska) (nr kat.0673) | 6.48 / 7.00 netto brutto |
Zobacz |
Kaszanka (nr kat.0674) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Schab po węgiersku (nr kat.0675) | 12.04 / 13.00 netto brutto |
Zobacz |
Befsztyk z polędwicy wołowej (nr kat.0676) | 18.52 / 20.00 netto brutto |
Zobacz |
Comber jagnięcy (nr kat.0677) | 31.48 / 34.00 netto brutto |
Zobacz |
Łopatka z baraniny (nr kat.0678) | 27.78 / 30.00 netto brutto |
Zobacz |
Udziec barani (nr kat.0679) | 28.70 / 31.00 netto brutto |
Zobacz |
Ryby z grilla - stwórz własne menu
Pstrąg w całości z grilla (nr kat.0686) | 24.07 / 26.00 netto brutto |
Zobacz |
Losoś z grilla w plastrach (nr kat.0687) | 11.11 / 12.00 netto brutto |
Zobacz |
Halibut z grilla (nr kat.0688) | 12.96 / 14.00 netto brutto |
Zobacz |
Sandacz z warzywami z grilla (nr kat.0689) | 18.52 / 20.00 netto brutto |
Zobacz |
Potrawy wegetariańskie z grilla lub zapiekane - stwórz własne menu
Szaszłyk wegetariański z grilla (nr kat.0680) | 10.19 / 11.01 netto brutto |
Zobacz |
Seler zapiekany z girlla (nr kat.0681) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Pieczarki faszerowane serem, panierowane (nr kat.0682) | 2.78 / 3.00 netto brutto |
Zobacz |
Grillowana cukinia z serem pleśniowym i czosnkiem (nr kat.0683) | 13.89 / 15.00 netto brutto |
Zobacz |
Ziemniaki z masłem czosnkowym i koperkiem z grilla (nr kat.0684) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Pieczywo czosnkowe z grilla (nr kat.0685) | 2.78 / 3.00 netto brutto |
Zobacz |
Zimny bufet - stwórz własne menu
Schab w galarecie (nr kat.0690) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Schab ze śliwką w galarecie (nr kat.0691) | 8.80 / 9.50 netto brutto |
Zobacz |
Galantyna z kurczaka (nr kat.0692) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Polędwica faszerowana (nr kat.0693) | 6.48 / 7.00 netto brutto |
Zobacz |
Polędwiczki na pasztecie (nr kat.0694) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Karkówka pieczona lub gotowana w galarecie (nr kat.0695) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Szparagi w szynce (nr kat.0696) | 4.63 / 5.00 netto brutto |
Zobacz |
Jajko w szynce na sałatce jarzynowej (nr kat.0698) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Sałatka w szynce (nr kat.0699) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Indyk z owocami (nr kat.0700) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Indyk w maladze (nr kat.0701) | 7.87 / 8.50 netto brutto |
Zobacz |
Indyk faszerowany (nr kat.0702) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Indyk w całości bez kości w galarecie / maladze podany w całości na desce (nr kat.0703) | 277.78 / 300.00 netto brutto |
Zobacz |
Kurczak z owocami (nr kat.0704) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Kurczak w maladze (nr kat.0705) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Sandacz w całości na sałatce jarzynowej (nr kat.0706) | 277.78 / 300.00 netto brutto |
Zobacz |
Sandacz w galarecie (nr kat.0707) | 11.11 / 12.00 netto brutto |
Zobacz |
Łosoś w galarecie (nr kat.0708) | 9.26 / 10.00 netto brutto |
Zobacz |
Pstrąg w galarecie (nr kat.0709) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Mintaj w galarecie (nr kat.0710) | 6.48 / 7.00 netto brutto |
Zobacz |
Karp w galarecie (nr kat.0711) | 6.48 / 7.00 netto brutto |
Zobacz |
Ryba po grecku (nr kat.0712) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Śledź po japońsku (nr kat.0713) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Śledź w oleju (nr kat.0714) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Śledź w śmietanie (nr kat.0715) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Tatar z Łososia z kawiorem i perliczym żółtkiem lub akcentem z zielonego tatara (nr kat.0716) | 25.93 / 28.00 netto brutto |
Zobacz |
Tatar wołowy (nr kat.0717) | 12.04 / 13.00 netto brutto |
Zobacz |
Galart staropolski w foremce (nr kat.0718) | 23.15 / 25.00 netto brutto |
Zobacz |
Galaretka z kurczaka (nr kat.0719) | 3.52 / 3.80 netto brutto |
Zobacz |
Pasztet z dziczyzny z orzechami, żurawiną lub śliwką podwędzaną (nr kat.0720) | 83.33 / 90.00 netto brutto |
Zobacz |
Tartinki na spodzie chlebowym z pastą jajeczną, mięsną, rybną dekorowane świeżymi warzywami (nr kat.0721) | 5.00 / 5.40 netto brutto |
Zobacz |
Sushi (maki - futomaki + hosomaki + nigiri) + sos sojowy + imbir + wasabi (nr kat.0722) | 4.44 / 4.80 netto brutto |
Zobacz |
Jajka faszerowane pastami wielosmakowymi dekorowane kawiorem i owocami morza (nr kat.0723) | 6.48 / 7.00 netto brutto |
Zobacz |
Desery - stwórz własne menu
Lody z owocami otulone ciepłym naleśnikiem z bitą śmietaną i polewą czekoladową (nr kat.0724) | 21.30 / 23.00 netto brutto |
Zobacz |
Deser lodowy z konfiturą lub owocami, polewą czek. i wafelkiem (nr kat.0725) | 16.67 / 18.00 netto brutto |
Zobacz |
Lody waniliowe z bitą śmietaną i polewą czekoladową (nr kat.0726) | 12.96 / 14.00 netto brutto |
Zobacz |
Lody waniliowe polane sosem czekoladowym (nr kat.0727) | 10.19 / 11.01 netto brutto |
Zobacz |
Szarlotka domowa własnego wypieku na ciepło z lodami waniliowymi, bitą śmietaną i polewą ajerkoniakową (nr kat.0728) | 13.89 / 15.00 netto brutto |
Zobacz |
Budyń plus owocame w galaretce .. 200 ml (nr kat.0829) | 11.00 / 11.88 netto brutto |
Zobacz |
połówki gruszek w waniliowym sosie (nr kat.0830) | 13.00 / 14.04 netto brutto |
Zobacz |
Zimne zakąski - stwórz własne menu
Pasztet staropolski z jelenia (z żurawiną) (nr kat.0540) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Deska serów (nr kat.0541) | 3.70 / 4.00 netto brutto |
Zobacz |
Deska wędlin (nr kat.0542) | 3.70 / 4.00 netto brutto |
Zobacz |
Pieczeń z indyka (nr kat.0543) | 3.70 / 4.00 netto brutto |
Zobacz |
Pieczeń wołowa w marynacie z jałowca (nr kat.0544) | 5.00 / 5.40 netto brutto |
Zobacz |
Masła smakowe do pieczywa - stwórz własne menu
Masło czosnkowe (nr kat.0547) | 0.74 / 0.80 netto brutto |
Zobacz |
Masło łososiowe (nr kat.0548) | 0.74 / 0.80 netto brutto |
Zobacz |
Masło ziołowe (nr kat.0549) | 0.74 / 0.80 netto brutto |
Zobacz |
Pozostałe dodatki - stwórz własne menu
Ogórki kiszone/małosolne (nr kat.0553) | 0.45 / 0.49 netto brutto |
Zobacz |
Smalec wiejski ze skwarkami (nr kat.0554) | 0.56 / 0.60 netto brutto |
Zobacz |
Pieczywo mieszane (nr kat.0555) | 0.65 / 0.70 netto brutto |
Zobacz |
Przerwa kawowa - napoje - stwórz własne menu
Kawa (cukier, śmietanka) (nr kat.0559) | 3.66 / 3.95 netto brutto |
Zobacz |
Herbata (cytryna, cukier) (nr kat.0560) | 2.85 / 3.08 netto brutto |
Zobacz |
Soki (pomarańczowy/jabłkowy) (nr kat.0561) | 1.85 / 2.00 netto brutto |
Zobacz |
Woda minerlana (gazowana/niegazowana) (nr kat.0562) | 1.63 / 1.76 netto brutto |
Zobacz |
Coca Cola/Fanta (nr kat.0563) | 1.63 / 1.76 netto brutto |
Zobacz |
Przerwa kawowa - ciasta - stwórz własne menu
Placek z owocem / ciasto koktailowe (nr kat.0558) | 2.41 / 2.60 netto brutto |
Zobacz |
Dania Mięsne Exclusive - stwórz własne menu
Gicz cielęca pieczona (nr kat.0624) | 148.15 / 160.00 netto brutto |
Zobacz |
Kulka cielęca w całości (nr kat.0625) | 148.15 / 160.00 netto brutto |
Zobacz |
Prosiak pieczony w całości z farszem (nr kat.0626) | 1620.37 / 1750.00 netto brutto |
Zobacz |
Udziec wieprzowy w całości (nr kat.0627) | 370.37 / 400.00 netto brutto |
Zobacz |
Udziec cielęcy pieczony (nr kat.0628) | 324.07 / 350.00 netto brutto |
Zobacz |
Indyk pieczony w całości (nr kat.0629) | 324.07 / 350.00 netto brutto |
Zobacz |
Kaczka pieczona w całości z farszem, z sosem (nr kat.0630) | 111.11 / 120.00 netto brutto |
Zobacz |
Łosoś pieczony w całości (nr kat.0631) | 324.07 / 350.00 netto brutto |
Zobacz |
Wołowina na dziko marynowana w jałowcu z sosem (w całości) (nr kat.0632) | 111.11 / 120.00 netto brutto |
Zobacz |
Obsługa (kucharz, kelner)