Uwaga

Zamówienie musi być złożone dzień wcześniej do godziny 15-tej od pon-pt. Przed przystąpieniem do dodawania produktów i sporządzania kalkulacji należy podać pierwszy dzień realizacji. Maksymalny okres usługi wynosi 4 kolejne dni. Aby zmienić później datę rozpoczęcia należy zacząć kalkulację od nowa korzystając z opcji "Anuluj zestawienie" w koszyku. W przypadku, gdy chcesz złożyć zamówienie za pomocą formularza, ktory ściągniesz ze strony, skontaktuj się z nami.

Wybierz pierwszy dzień kalkulacji:
status

W systemie zostanie zapamiętany ten dzień oraz trzy następujące po nim daty.

Znajdujesz się w: Twoje kalkulacje

W tej chwili nie masz zapamiętanej żadnej kalkulacji
Każda kategoria Catering - Bankiet i imprezy - Zakupy ma własny koszyk kalkulacji oraz zamówień!

Rozpoczij nową kalkulację

Zaloguj się, aby zobaczyć zapamiętane w serwisie pentagos.pl kalkulacje i zamówienia.

Kontynuuj dodawanie produktów

MASZ 0 PRODUKTY

0.00 PLN BRUTTO

Zamówienia i płatności

Ostatnio przeglądane

Przeglądany dzisiaj 20:59:49

pierś z kurczaka zapiekana w piecu z

Numer katalogowy: 0314

Przeglądany dzisiaj 20:59:22

Kanapka z pastą jajeczną

Numer katalogowy: 0734

Przeglądany dzisiaj 20:59:05

dorsz w pomidorach z tymiankiem, cebu

Numer katalogowy: 0316

Ostatnio zamĂłwione

ZamĂłwiono dzisiaj 20:49:30

bułka zwykła sandwich składana SZKOŁA

Numer katalogowy: 0015

ILOŚĆ: 100 SZTUK

ZamĂłwiono dzisiaj 18:45:15

złote kulki serowe

Numer katalogowy: 0298

ILOŚĆ: 48 SZTUK

ZamĂłwiono dzisiaj 14:59:58

keftedes - greckie kulki mięsne - dro

Numer katalogowy: 0295

ILOŚĆ: 25 SZTUK

ZamĂłwiono dzisiaj 12:35:08

szaszłyki z oliwek, pomidorków i ser

Numer katalogowy: 0452

ILOŚĆ: 50 SZTUK

ZamĂłwiono dzisiaj 09:13:24

bułka zwykła sandwich składana SZKOŁA

Numer katalogowy: 0015

ILOŚĆ: 25 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 18:48:46

keftedes - greckie kulki mięsne - dro

Numer katalogowy: 0295

ILOŚĆ: 50 SZTUK
 



Hostessy Poznań Strona głowna Współpraca casting Formularze Harmonogram targów Regulamin
tło stopka
Pentagos Wersja polska English version