Koszt transportu cateringu na terenie Poznania wynosi netto 30zł (brutto 36,90 zł) za 1 kurs i jest wliczany automatycznie w kalkulację zakupów w koszyku. Na wybrane imprezy targowe organizowane na terenie targów MTP koszt dostawy jest darmowy. Transport poza teren Poznania będzie skorygowany przez nasz personel po rozpatrzeniu zlecenia o czym klient zostanie poinformowany.
przygotowane są przez nas od podstaw w tradycyjny sposób, używamy tylko świeżych naturalnych składników. Obiady dostarczamy w pojemnikach termicznych do miejsca pracy. Gwarantujemy optymalne porcje, możliwość wyboru dodatków ryżu, frytek, ziemniaków podsmażanych oraz surówek czy bukietu warzyw gotowanych. Produkt dostępny tylko na wcześniejsze zamówienie i przedpłatę minimum dzien wczesniej.
kotlet schabowy panierowany (nr kat.0303) | 24.00 / 25.92 netto brutto |
Zobacz |
polędwiczki wieprzowe grillowane z cytryną w sosie winno śliwkowym (nr kat.0304) | 24.00 / 25.92 netto brutto |
Zobacz |
paski schabu z papryką, cebulą i pieczarkami w sosie słodko-ostrym chili (nr kat.0305) | 24.00 / 25.92 netto brutto |
Zobacz |
roladka drobiowa nadziewana szparagami i świeżą pietruszką (nr kat.0306) | 24.00 / 25.92 netto brutto |
Zobacz |
filet z morszczuka w lekkiej złotej panierce (nr kat.0307) | 24.00 / 25.92 netto brutto |
Zobacz |
dorsz w pomidorach z tymiankiem, cebulką szczypiorkową (nr kat.0316) | 35.00 / 37.80 netto brutto |
Zobacz |
grillowany stek z poledwicy wołowej z masłem czosnkowym (nr kat.0313) | 45.00 / 48.60 netto brutto |
Zobacz |
pierś z kurczaka zapiekana w piecu z serem mozzarella i ananasem (nr kat.0314) | 26.00 / 28.08 netto brutto |
Zobacz |
łosoś grillowany - filet (nr kat.0317) | 32.00 / 34.56 netto brutto |
Zobacz |
krewetki tygrysie z patelni z masłem i pietruszką (nr kat.0318) | 30.00 / 32.40 netto brutto |
Zobacz |
diabelskie krewetki z czosnkiem , świeża papryczką, chilli i oliwą z oliwek (nr kat.0319) | 30.00 / 32.40 netto brutto |
Zobacz |
stek z halibuta saute smażony na patelni z masłem estragenowym (nr kat.0430) | 34.00 / 36.72 netto brutto |
Zobacz |
de volaille nadziewany masłem i pietruszką (nr kat.0017) | 24.00 / 25.92 netto brutto |
Zobacz |
dorada pieczona w piecu z cytryna i rozmaryną (nr kat.0431) | 35.00 / 37.80 netto brutto |
Zobacz |