pstrąg w galarecie
OPIS PRODUKTU (nr kat. 0334):
Pstrąg pokrojony na kawałki, ugotowany w wywarze z warzyw z dodatkiem ziela angielskiego i liścia laurowego. Doprawiony do smaku solą oraz pieprzem. W aromatycznej żelatynie Knorra.
MINIMALNE ZAMÓWIENIE:
(Minimalne zamówienie 30 porcji podawane na półmiskach platerowych
ze stali nierdzewnej, bądź jednorazowych z aluminium. Wybrać najmniej 10 porcji z danej zakąski,
czyli np 3 x 10 porcji (doliczyć VAT 7%).
CENA JEDNOSTKOWA ZA 1 szt (PLN)
6.00
8%
6.48
netto
vat
brutto
Uwaga | |||
Uwagi i życzenia dodasz w koszyku Twój koszyk Nie chcesz produktu na dany dzień pozostaw wartość 0 zero |
Inne produkty z tej kategorii:
łosoś wędzony (nr kat.0332) | 7.00 / 7.56 netto brutto |
Zobacz |
karp w galarecie (nr kat.0333) | 6.00 / 6.48 netto brutto |
Zobacz |
pstrąg w galarecie (nr kat.0334) | 6.00 / 6.48 netto brutto |
Zobacz |
mintaj w galarecie (nr kat.0335) | 6.00 / 6.48 netto brutto |
Zobacz |
sandacz w galarecie (nr kat.0331) | 8.00 / 8.64 netto brutto |
Zobacz |
schab staropolski ze śliwka (nr kat.0336) | 6.00 / 6.48 netto brutto |
Zobacz |
indyk w galarecie (nr kat.0337) | 6.00 / 6.48 netto brutto |
Zobacz |
Indyk w maladze (nr kat.0338) | 6.00 / 6.48 netto brutto |
Zobacz |
rolada z szynki ze szparagami (nr kat.0339) | 6.00 / 6.48 netto brutto |
Zobacz |
mintaj po grecku (nr kat.0341) | 6.00 / 6.48 netto brutto |
Zobacz |