Zrób sam wycenę w 5 minut | Twój koszyk 0.00 PLN brutto |
Zmień kategorię:
Transport
transport

Koszt transportu cateringu na terenie Poznania wynosi netto 30zł (brutto 36,90 zł) za 1 kurs i jest wliczany automatycznie w kalkulację zakupów w koszyku. Na wybrane imprezy targowe organizowane na terenie targów MTP koszt dostawy jest darmowy. Transport poza teren Poznania będzie skorygowany przez nasz personel po rozpatrzeniu zlecenia o czym klient zostanie poinformowany.

Zamówienie i płatność musi być zrealizowane dzień wcześniej więcej
SERY,WĘDLINY,MASŁO
PRODUKT netto
jednostka
VAT brutto jed opakowanie min.
ilość
sztuk razem
kiełbasa myśliwska średniorozdrobniona podsuszana Piotr i Paweł (nr kat.0197) 46.00 8% 49.68 kg 1 edytuj
kiełbasa podsuszana dojrzewajaca Balcerzak (nr kat.0198) 70.00 8% 75.60 kg 1 edytuj
Kabanos drobiowy Balcerzak Piotr i Paweł (nr kat.0199) 53.00 8% 57.24 kg 1 edytuj
polędwica sopocka Balcerzak (nr kat.0200) 44.00 8% 47.52 kg 1 edytuj
szynka gotowana VIANDO - Piotr i Paweł (nr kat.0201) 46.00 8% 49.68 kg 1 edytuj
szynka wieprzowa Babuni - Piotr i Paweł (nr kat.0202) 60.00 8% 64.80 kg 1 edytuj
Salami Imperial (nr kat.0203) 69.00 8% 74.52 kg 1 edytuj
Salami Zimbo 3 rodzaje: z zielonym pieprzem, z cebulą, z papryką (nr kat.0204) 60.00 8% 64.80 kg 1 edytuj
Salami Węgierskie - PICK (nr kat.0205) 140.00 8% 151.20 kg 1 edytuj
KABANOS PEPERONI PEKLIMAR (nr kat.0206) 55.00 8% 59.40 kg 1 edytuj
Szynka z pieprzem ZIMBO (nr kat.0207) 47.00 8% 50.76 kg 1 edytuj
SPECK - szynka dojrzewająca (nr kat.0208) 130.00 8% 140.40 kg 1 edytuj
Szynka Szwarcwaldzka - dojrzewająca (nr kat.0209) 95.00 8% 102.60 kg 1 edytuj
Szynka Parmeńska - udziec wieprzowy - szynka surowa - wędzona parmeńska włoska na kości - cały duży waży ok. 6 kg (nr kat.0210) 220.00 8% 237.60 kg 1 edytuj
Ser Lazur - pleśniowy niebiesko zielony (nr kat.0211) 70.00 8% 75.60 kg 1 edytuj
Ser Gazda z dziurami - słodki (nr kat.0212) 45.00 8% 48.60 kg 1 edytuj
Ser MONKI - edamski, morski , podlaski (nr kat.0213) 40.00 8% 43.20 kg 1 edytuj
Ser Królewski (nr kat.0214) 40.00 8% 43.20 kg 1 edytuj
Radamer Polski (nr kat.0215) 40.00 8% 43.20 kg 1 edytuj
Ser Warmia - morski, podlaski, Gouda (nr kat.0216) 40.00 8% 43.20 kg 1 edytuj
ser dor blue - pleśniowy niebiesko zielony (nr kat.0217) 100.00 8% 108.00 kg 1 edytuj
ser gouda holenderski z czosnkiem (nr kat.0218) 90.00 8% 97.20 kg 1 edytuj
ser gouda z mleka koziego (nr kat.0219) 90.00 8% 97.20 kg 1 edytuj
ser Gouda (nr kat.0220) 50.00 8% 54.00 kg 1 edytuj
masło osełka 300 gr (nr kat.0221) 12.00 8% 12.96 szt opakowanie 0,3 kg 1 edytuj
masło extra 250 gr (nr kat.0222) 10.00 8% 10.80 szt opakowanie 0,25 1 edytuj
masło RAMA 250 gr (nr kat.0223) 7.00 8% 7.56 szt opakowanie 0,25 kg 1 edytuj

MASZ 0 PRODUKTY

0.00 PLN BRUTTO

Zamówienia i płatności

Ostatnio przeglądane

Przeglądany dzisiaj 07:45:33

tacka plastikowa laminowana sreberkie

Numer katalogowy: 0372

Przeglądany dzisiaj 07:45:11

grillowany stek z poledwicy wołowej z

Numer katalogowy: 0313

Przeglądany dzisiaj 07:43:52

Sandacz w całości na sałatce jarzynow

Numer katalogowy: 0706

Ostatnio zamĂłwione

ZamĂłwiono wczoraj 20:45:21

szaszłyki z oliwek, pomidorków i ser

Numer katalogowy: 0452

ILOŚĆ: 40 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 16:56:11

szaszłyki z oliwek, pomidorków i ser

Numer katalogowy: 0452

ILOŚĆ: 25 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 13:42:50

złote kulki serowe

Numer katalogowy: 0298

ILOŚĆ: 100 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 10:37:21

tatar z łososia

Numer katalogowy: 0456

ILOŚĆ: 40 SZTUK

ZamĂłwiono 12.10.2024

połówki bułek z obkładem mieszanym -

Numer katalogowy: 0107

ILOŚĆ: 30 SZTUK

ZamĂłwiono 12.10.2024

tatar z łososia

Numer katalogowy: 0456

ILOŚĆ: 30 SZTUK
 



Hostessy Poznań Strona głowna Współpraca casting Formularze Harmonogram targów Regulamin
tło stopka
Pentagos Wersja polska English version