Uwaga

Zamówienie musi być złożone dzień wcześniej do godziny 15-tej od pon-pt. Przed przystąpieniem do dodawania produktów i sporządzania kalkulacji należy podać pierwszy dzień realizacji. Maksymalny okres usługi wynosi 4 kolejne dni. Aby zmienić później datę rozpoczęcia należy zacząć kalkulację od nowa korzystając z opcji "Anuluj zestawienie" w koszyku. W przypadku, gdy chcesz złożyć zamówienie za pomocą formularza, ktory ściągniesz ze strony, skontaktuj się z nami.

Wybierz pierwszy dzień kalkulacji:
status

W systemie zostanie zapamiętany ten dzień oraz trzy następujące po nim daty.

Znajdujesz się w: Twoje kalkulacje

W tej chwili nie masz zapamiętanej żadnej kalkulacji
Każda kategoria Catering - Bankiet i imprezy - Zakupy ma własny koszyk kalkulacji oraz zamówień!

Rozpoczij nową kalkulację

Zaloguj się, aby zobaczyć zapamiętane w serwisie pentagos.pl kalkulacje i zamówienia.

Kontynuuj dodawanie produktów

MASZ 0 PRODUKTY

0.00 PLN BRUTTO

Zamówienia i płatności

Ostatnio przegl�dane

Przegl�dany dzisiaj 07:12:13

Rzeźnicka - kabanos, boczek, cebula,

Numer katalogowy: 0515

Przegl�dany dzisiaj 07:11:35

Hostessy barmanki/ barmani

Numer katalogowy: 0434

Przegl�dany dzisiaj 07:11:16

kanapki koktailowe DELUXE z pomidorka

Numer katalogowy: 0406

Ostatnio zamĂłwione

ZamĂłwiono wczoraj 22:50:31

kanapki dekorowane na jasnym chlebie

Numer katalogowy: 0014

ILOŚĆ: 30 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 20:37:50

sery (10 różnych rodzajów) z winogro

Numer katalogowy: 0340

ILOŚĆ: 48 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 18:04:04

keftedes - greckie kulki mięsne - dro

Numer katalogowy: 0295

ILOŚĆ: 40 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 16:02:24

kanapki dekorowane na jasnym chlebie

Numer katalogowy: 0014

ILOŚĆ: 48 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 13:50:22

złote kulki serowe

Numer katalogowy: 0298

ILOŚĆ: 25 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 11:09:06

bułka zwykła sandwich składana SZKOŁA

Numer katalogowy: 0015

ILOŚĆ: 50 SZTUK
 



Hostessy Poznaďż˝ Strona głowna Współpraca casting Formularze Harmonogram targów Regulamin
t�o stopka
Pentagos Wersja polska English version