Sandacz w całości na sałatce jarzynowej
PRODUCT DESCRIPTION (cat. num. 0706):
porcja - 1 szt.
MINIMUM ORDER:
minimalna ilośc zamówienia - 1 porcja.
UNIT PRICE FOR 1 szt (PLN)
277.78
8%
300.00
net
vat
gross
Note | |||
Comments and requests add to cart Your Cart not want product for the day, leave zero value 0 |
Other products from this category:
Schab w galarecie (cat. num.0690) | 8.33 / 9.00 net gross |
View |
Schab ze śliwką w galarecie (cat. num.0691) | 8.80 / 9.50 net gross |
View |
Galantyna z kurczaka (cat. num.0692) | 5.56 / 6.00 net gross |
View |
Polędwica faszerowana (cat. num.0693) | 6.48 / 7.00 net gross |
View |
Polędwiczki na pasztecie (cat. num.0694) | 8.33 / 9.00 net gross |
View |
Karkówka pieczona lub gotowana w galarecie (cat. num.0695) | 7.41 / 8.00 net gross |
View |
Szparagi w szynce (cat. num.0696) | 4.63 / 5.00 net gross |
View |
Jajko w szynce na sałatce jarzynowej (cat. num.0698) | 5.56 / 6.00 net gross |
View |
Sałatka w szynce (cat. num.0699) | 5.56 / 6.00 net gross |
View |
Indyk z owocami (cat. num.0700) | 7.41 / 8.00 net gross |
View |
Indyk w maladze (cat. num.0701) | 7.87 / 8.50 net gross |
View |
Indyk faszerowany (cat. num.0702) | 7.41 / 8.00 net gross |
View |
Indyk w całości bez kości w galarecie / maladze podany w całości na desce (cat. num.0703) | 277.78 / 300.00 net gross |
View |
Kurczak z owocami (cat. num.0704) | 5.56 / 6.00 net gross |
View |
Kurczak w maladze (cat. num.0705) | 5.56 / 6.00 net gross |
View |
Sandacz w całości na sałatce jarzynowej (cat. num.0706) | 277.78 / 300.00 net gross |
View |
Sandacz w galarecie (cat. num.0707) | 11.11 / 12.00 net gross |
View |
Łosoś w galarecie (cat. num.0708) | 9.26 / 10.00 net gross |
View |
Pstrąg w galarecie (cat. num.0709) | 8.33 / 9.00 net gross |
View |
Mintaj w galarecie (cat. num.0710) | 6.48 / 7.00 net gross |
View |
Karp w galarecie (cat. num.0711) | 6.48 / 7.00 net gross |
View |
Ryba po grecku (cat. num.0712) | 8.33 / 9.00 net gross |
View |
Śledź po japońsku (cat. num.0713) | 5.56 / 6.00 net gross |
View |
Śledź w oleju (cat. num.0714) | 5.56 / 6.00 net gross |
View |
Śledź w śmietanie (cat. num.0715) | 5.56 / 6.00 net gross |
View |
Tatar z Łososia z kawiorem i perliczym żółtkiem lub akcentem z zielonego tatara (cat. num.0716) | 25.93 / 28.00 net gross |
View |
Tatar wołowy (cat. num.0717) | 12.04 / 13.00 net gross |
View |
Galart staropolski w foremce (cat. num.0718) | 23.15 / 25.00 net gross |
View |
Galaretka z kurczaka (cat. num.0719) | 3.52 / 3.80 net gross |
View |
Pasztet z dziczyzny z orzechami, żurawiną lub śliwką podwędzaną (cat. num.0720) | 83.33 / 90.00 net gross |
View |
Tartinki na spodzie chlebowym z pastą jajeczną, mięsną, rybną dekorowane świeżymi warzywami (cat. num.0721) | 5.00 / 5.40 net gross |
View |
Sushi (maki - futomaki + hosomaki + nigiri) + sos sojowy + imbir + wasabi (cat. num.0722) | 4.44 / 4.80 net gross |
View |
Jajka faszerowane pastami wielosmakowymi dekorowane kawiorem i owocami morza (cat. num.0723) | 6.48 / 7.00 net gross |
View |