BULION CONSOMME ,,ZUPA KONSUMA
PRODUCT DESCRIPTION (cat. num. 0816):
Bulion wołowo - drobiowy - zwany zupą konsumma - gotowanie wymaga kilku godzin czasu. Powstaje na bazie wołowiny i dobrej jakości kurczaka, marchwi, pietruszki, selera i innych jerzyn. Rosół z kurczaka jest odsączany po jakimś czasie od wszystkich warzyw i mięsą kurczaka. Potem gotóje się masę wołowa i gotoje długo na małym ogniu. W bulionie nie zabraknie przypraw. Pozostały w garnku bulion doprawiamy: płaską łyżeczką lubczyku, płaską łyżeczką rozmarynu, płaską łyżeczką słodkiej, czerwonej papryki i odrobiną grubo mielonego czarnego pieprzu (z młynka)
MINIMUM ORDER:
250 ml
UNIT PRICE FOR 1 szt (PLN)
15.00
8%
16.20
net
vat
gross
Note | |||
Comments and requests add to cart Your Cart not want product for the day, leave zero value 0 |
Other products from this category:
Zupa Grzybowa 250 ml (cat. num.0811) | 12.00 / 12.96 net gross |
View |
zupa owocowa na zimno - 200 ml (cat. num.0812) | 10.00 / 10.80 net gross |
View |
zupa ogórkowa - 250 ml (cat. num.0813) | 11.00 / 11.88 net gross |
View |
zupa cebulowa 250 ml (cat. num.0814) | 11.00 / 11.88 net gross |
View |
zupa węgierska 250 ml (cat. num.0815) | 11.00 / 11.88 net gross |
View |
BULION CONSOMME ,,ZUPA KONSUMA (cat. num.0816) | 15.00 / 16.20 net gross |
View |
barszcz na wedzonce 250 ml (cat. num.0817) | 12.00 / 12.96 net gross |
View |
pasztecik duży mięsny do Barszczu (cat. num.0818) | 4.00 / 4.32 net gross |
View |
pasztecik duży mięsno grzybowy do Barszczu (cat. num.0819) | 4.00 / 4.32 net gross |
View |
pasztecik duży grzybowy do Barszczu (cat. num.0820) | 4.00 / 4.32 net gross |
View |
uszka mięsne do barszczu porcja (cat. num.0821) | 5.00 / 5.40 net gross |
View |
uszka grzybowe do barszczu porcja 50 gr (cat. num.0822) | 5.00 / 5.40 net gross |
View |
zupa gulaszowa na wieprzowinie 250 ml (cat. num.0823) | 10.00 / 10.80 net gross |
View |
Zupa pomidorowa z makaronem 400 ml (cat. num.0824) | 10.00 / 10.80 net gross |
View |
Krupnik na żeberkach - 400 ml (cat. num.0825) | 12.00 / 12.96 net gross |
View |
sour barley soup, to be heated up (cat. num.0343) | 9.00 / 9.72 net gross |
View |
cream of mushroom soup to be heated up (cat. num.0346) | 9.00 / 9.72 net gross |
View |