Zrób sam wycenę w 5 minut | Twój koszyk 0.00 PLN brutto |
Zmień kategorię:
Transport
transport

Koszt transportu cateringu na terenie Poznania wynosi netto 30zł (brutto 36,90 zł) za 1 kurs i jest wliczany automatycznie w kalkulację zakupów w koszyku. Na wybrane imprezy targowe organizowane na terenie targów MTP koszt dostawy jest darmowy. Transport poza teren Poznania będzie skorygowany przez nasz personel po rozpatrzeniu zlecenia o czym klient zostanie poinformowany.

Zamówienie i płatność musi być zrealizowane dzień wcześniej więcej
Zimne zakąski - stwórz własne menu
Pasztet staropolski z jelenia (z żurawiną) (nr kat.0540) 5.56 / 6.00
netto brutto
Zobacz
Deska serów (nr kat.0541) 3.70 / 4.00
netto brutto
Zobacz
Deska wędlin (nr kat.0542) 3.70 / 4.00
netto brutto
Zobacz
Pieczeń z indyka (nr kat.0543) 3.70 / 4.00
netto brutto
Zobacz
Pieczeń wołowa w marynacie z jałowca (nr kat.0544) 5.00 / 5.40
netto brutto
Zobacz

MASZ 0 PRODUKTY

0.00 PLN BRUTTO

Zamówienia i płatności

Ostatnio przeglądane

Przeglądany dzisiaj 17:45:34

Wołowina na dziko marynowana w jałowc

Numer katalogowy: 0632

Przeglądany dzisiaj 17:43:46

pierś z kurczaka zapiekana w piecu z

Numer katalogowy: 0314

Przeglądany dzisiaj 17:38:20

keftedes - greckie kulki mięsne - woł

Numer katalogowy: 0297

Ostatnio zamĂłwione

ZamĂłwiono dzisiaj 17:27:08

sery (10 różnych rodzajów) z winogro

Numer katalogowy: 0340

ILOŚĆ: 30 SZTUK

ZamĂłwiono dzisiaj 13:43:34

bułka sandwich składana duża podłużna

Numer katalogowy: 0108

ILOŚĆ: 40 SZTUK

ZamĂłwiono dzisiaj 09:09:28

dekorowane połówki bułek CLASSIC - m

Numer katalogowy: 0009

ILOŚĆ: 50 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 20:48:36

złote kulki serowe

Numer katalogowy: 0298

ILOŚĆ: 50 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 18:48:12

sery (10 różnych rodzajów) z winogro

Numer katalogowy: 0340

ILOŚĆ: 25 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 16:46:59

tartinki mieszane EXLUSIVE

Numer katalogowy: 0013

ILOŚĆ: 48 SZTUK
 



Hostessy Poznań Strona głowna Współpraca casting Formularze Harmonogram targów Regulamin
tło stopka
Pentagos Wersja polska English version