Zmień kategorię:
Transport
Koszt transportu cateringu na terenie Poznania wynosi netto 30zł (brutto 36,90 zł) za 1 kurs i jest wliczany automatycznie w kalkulację zakupów w koszyku. Na wybrane imprezy targowe organizowane na terenie targów MTP koszt dostawy jest darmowy. Transport poza teren Poznania będzie skorygowany przez nasz personel po rozpatrzeniu zlecenia o czym klient zostanie poinformowany.
Zamówienie i płatność musi być zrealizowane dzień wcześniej więcej
Zimny bufet - stwórz własne menu
Schab w galarecie (nr kat.0690) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Schab ze śliwką w galarecie (nr kat.0691) | 8.80 / 9.50 netto brutto |
Zobacz |
Galantyna z kurczaka (nr kat.0692) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Polędwica faszerowana (nr kat.0693) | 6.48 / 7.00 netto brutto |
Zobacz |
Polędwiczki na pasztecie (nr kat.0694) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Karkówka pieczona lub gotowana w galarecie (nr kat.0695) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Szparagi w szynce (nr kat.0696) | 4.63 / 5.00 netto brutto |
Zobacz |
Jajko w szynce na sałatce jarzynowej (nr kat.0698) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Sałatka w szynce (nr kat.0699) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Indyk z owocami (nr kat.0700) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Indyk w maladze (nr kat.0701) | 7.87 / 8.50 netto brutto |
Zobacz |
Indyk faszerowany (nr kat.0702) | 7.41 / 8.00 netto brutto |
Zobacz |
Indyk w całości bez kości w galarecie / maladze podany w całości na desce (nr kat.0703) | 277.78 / 300.00 netto brutto |
Zobacz |
Kurczak z owocami (nr kat.0704) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Kurczak w maladze (nr kat.0705) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Sandacz w całości na sałatce jarzynowej (nr kat.0706) | 277.78 / 300.00 netto brutto |
Zobacz |
Sandacz w galarecie (nr kat.0707) | 11.11 / 12.00 netto brutto |
Zobacz |
Łosoś w galarecie (nr kat.0708) | 9.26 / 10.00 netto brutto |
Zobacz |
Pstrąg w galarecie (nr kat.0709) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Mintaj w galarecie (nr kat.0710) | 6.48 / 7.00 netto brutto |
Zobacz |
Karp w galarecie (nr kat.0711) | 6.48 / 7.00 netto brutto |
Zobacz |
Ryba po grecku (nr kat.0712) | 8.33 / 9.00 netto brutto |
Zobacz |
Śledź po japońsku (nr kat.0713) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Śledź w oleju (nr kat.0714) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Śledź w śmietanie (nr kat.0715) | 5.56 / 6.00 netto brutto |
Zobacz |
Tatar z Łososia z kawiorem i perliczym żółtkiem lub akcentem z zielonego tatara (nr kat.0716) | 25.93 / 28.00 netto brutto |
Zobacz |
Tatar wołowy (nr kat.0717) | 12.04 / 13.00 netto brutto |
Zobacz |
Galart staropolski w foremce (nr kat.0718) | 23.15 / 25.00 netto brutto |
Zobacz |
Galaretka z kurczaka (nr kat.0719) | 3.52 / 3.80 netto brutto |
Zobacz |
Pasztet z dziczyzny z orzechami, żurawiną lub śliwką podwędzaną (nr kat.0720) | 83.33 / 90.00 netto brutto |
Zobacz |
Tartinki na spodzie chlebowym z pastą jajeczną, mięsną, rybną dekorowane świeżymi warzywami (nr kat.0721) | 5.00 / 5.40 netto brutto |
Zobacz |
Sushi (maki - futomaki + hosomaki + nigiri) + sos sojowy + imbir + wasabi (nr kat.0722) | 4.44 / 4.80 netto brutto |
Zobacz |
Jajka faszerowane pastami wielosmakowymi dekorowane kawiorem i owocami morza (nr kat.0723) | 6.48 / 7.00 netto brutto |
Zobacz |