Powitanie
Staropolski chleb i sól Zupa Rosół z makaronem, natką i marchewką
Danie główne (2 porcje na osobę, serwowane na paterach) Kotlet de volaille Kotlet schabowy tradycyjny Zraz zwijany po staropolsku (wieprzowy) Kurczak w potrawce
Dodatki (1,3 porcji na osobę ) Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem Frytki Ryż biały na sypko Surówka z kapusty białej Buraczki Marchewka gotowana
Deser – ok. 19.30 Lody waniliowe polane sosem czekoladowym
Zimny bufet – ok. 21.00 (1,5 porcji na osobę) Schab w galarecie Galantyna z kurczaka Indyk z owocami Śledziki w śmietanie Jajko w szynce na sałatce jarzynowej Szparagi w szynce Sałatka bałkańska Pieczywo i masełko Sos do wyboru ( czosnkowy, poznański, cumberland)
Oczepiny- 24.00 Tort weselny
Ciasto
(1 porcja na osobę)
Sernik + biszkopt z galaretką + makowiec
Śniadanie – ok. 2.00 (1 porcja na osobę) Barszcz czysty Golonka peklowana gotowana
Kapusta zasmażana Chrzan Pieczywo mieszane, masełko
Napoje Kawa i herbata bez ograniczeń
Menu, oprócz standardowych posiłków obiadowo kolacyjnych, zawiera :
- deser,
- tort weselny,
- ciasto oraz kawę i herbatę,
- obsługę kelnerską i kucharza
Menu nie zawiera napojów:
- alkoholowych (szampan , którym wita się gości, wódka , wino)
- napojów zimnych (woda, soki)
- porcelany i szkła (koszt wypożyczenia to ok. 13 zł brutto – w tym 23% VAT / 1 osobę i to w przypadku jeśli na miejscu będzie dostęp do wody aby można było umyć niektóre naczynia)
- dekoracji weselnych
- wypożyczenia wazonów do kwiatów
30
Uwaga | |||
Uwagi i życzenia dodasz w koszyku Twój koszyk Nie chcesz produktu na dany dzień pozostaw wartość 0 zero |
Inne produkty z tej kategorii:
Menu tradycyjne I (nr kat.0527) | 125.00 / 135.00 netto brutto |
Zobacz |
Menu tradycyjne II (nr kat.0528) | 133.00 / 143.64 netto brutto |
Zobacz |
Menu ekskluzywne I (nr kat.0525) | 133.00 / 143.64 netto brutto |
Zobacz |
Menu ekskluzywne II (nr kat.0526) | 156.00 / 168.48 netto brutto |
Zobacz |
Wynajem porcelany, szkła , sztućce (nr kat.0529) | 13.50 / 16.61 netto brutto |
Zobacz |