Zrób sam wycenę w 5 minut | Twój koszyk 0.00 PLN brutto |
Zraz wołowy
OPIS PRODUKTU (nr kat. 0587):

porcja - 250 g.

MINIMALNE ZAMÓWIENIE:

minimalna ilość zamówienia - 5 porcji.

CENA JEDNOSTKOWA ZA 1 szt (PLN)
15.74
8%
17.00
netto
vat
brutto
ZAMÓW/OBLICZ kup

Zamówienie musi być złożone 3 dni wcześniej do godziny 15-tej od poniedziałku do piątku. Przed przystąpieniem do dodawania produktów i sporządzania kalkulacji należy podać pierwszy dzień realizacji. Maksymalny okres usługi wynosi 4 kolejne dni. Aby zmienić później datę rozpoczęcia należy zacząć kalkulację od nowa korzystając z opcji "Anuluj zestawienie" w koszyku. W przypadku gdy chcesz złożyć zamówienie za pomocą formularza, który można ściągnąc ze strony,  skontaktuj sie z nami.

Wybierz pierwszy dzień kalkulacji:

status

W Twoim koszyku zostaną wyświetlone cztery kolejne dni, jednak nie ma obowiązku składania zamówienia na wszystkie te dni.

Uwaga
Uwagi i życzenia dodasz w koszyku Twój koszyk
Nie chcesz produktu na dany dzień pozostaw wartość 0 zero

Inne produkty z tej kategorii:

Zraz wołowy (nr kat.0587) 15.74 / 17.00
netto brutto
Zobacz
Zraz wieprzowy (nr kat.0588) 13.89 / 15.00
netto brutto
Zobacz
Golonka pieczona po bawarsku (nr kat.0589) 16.20 / 17.50
netto brutto
Zobacz
Golonka peklowana gotowana (nr kat.0590) 13.89 / 15.00
netto brutto
Zobacz
Boeuf Strogonow z polędwicy wołowej (nr kat.0591) 25.93 / 28.00
netto brutto
Zobacz
Boeuf Strogonow z polędwicy wieprzowej (nr kat.0592) 12.96 / 14.00
netto brutto
Zobacz
Szynka pieczona porcjowana z sosem (nr kat.0593) 8.33 / 9.00
netto brutto
Zobacz
Karkówka pieczona porcjowana z sosem (nr kat.0594) 7.41 / 8.00
netto brutto
Zobacz
Schab pieczony (nr kat.0595) 7.87 / 8.50
netto brutto
Zobacz
Schab pieczony ze śliwką lub morelą (nr kat.0596) 8.33 / 9.00
netto brutto
Zobacz
Kotlet devolay (nr kat.0597) 12.96 / 14.00
netto brutto
Zobacz
Kurczak w potrawce (nr kat.0598) 8.33 / 9.00
netto brutto
Zobacz
Sznycel cielęcy (nr kat.0599) 20.37 / 22.00
netto brutto
Zobacz
Kotlet schabowy (nr kat.0600) 9.26 / 10.00
netto brutto
Zobacz
Kotlet po szwajcarsku (filet z serem) (nr kat.0601) 12.96 / 14.00
netto brutto
Zobacz
Saszłyk z polędwicy wieprzowej (nr kat.0602) 11.11 / 12.00
netto brutto
Zobacz
Bryzol z polędwicy wieprzowej ze szparagami (nr kat.0603) 11.11 / 12.00
netto brutto
Zobacz
Kotleciki z piersi kurczaka (nr kat.0604) 6.48 / 7.00
netto brutto
Zobacz
Żeberka pieczone w miodzie z imbirem (nr kat.0605) 5.56 / 6.00
netto brutto
Zobacz
Żeberka pieczone na ostro (nr kat.0606) 5.56 / 6.00
netto brutto
Zobacz
Skrzydełka z kurczaka zapiekane w miodzie (nr kat.0607) 5.56 / 6.00
netto brutto
Zobacz
Skrzydełka z kurczaka na ostro (nr kat.0608) 5.56 / 6.00
netto brutto
Zobacz
Pałka po normandzku (nr kat.0609) 11.57 / 12.50
netto brutto
Zobacz
Fileciki cielęce w sosie kurkowym (nr kat.0610) 23.15 / 25.00
netto brutto
Zobacz
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym (nr kat.0611) 18.98 / 20.50
netto brutto
Zobacz
Danie szefa (nr kat.0612) 16.67 / 18.00
netto brutto
Zobacz
Wołowina na dziko marynowana w jałowcu z sosem (porcjowana) (nr kat.0613) 16.67 / 18.00
netto brutto
Zobacz
Gołąbki w sosie pomidorowym (nr kat.0614) 7.41 / 8.00
netto brutto
Zobacz
Kotlet mielony (nr kat.0615) 5.56 / 6.00
netto brutto
Zobacz
Klopsy w sosie koperkowym (nr kat.0616) 6.48 / 7.00
netto brutto
Zobacz
Klopsy w sosie chrzanowym (nr kat.0617) 6.48 / 7.00
netto brutto
Zobacz
Klopsy w sosie pomidorowym (nr kat.0618) 6.48 / 7.00
netto brutto
Zobacz
Pstrąg zapiekany (nr kat.0619) 11.11 / 12.00
netto brutto
Zobacz
Sandacz opiekany w warzywach na maśle (nr kat.0620) 15.74 / 17.00
netto brutto
Zobacz
Sandacz z rusztu (nr kat.0621) 12.96 / 14.00
netto brutto
Zobacz
Sandacz pieczony (nr kat.0622) 12.96 / 14.00
netto brutto
Zobacz
Łosoś z rusztu (nr kat.0623) 11.11 / 12.00
netto brutto
Zobacz
Powrót do listy produktów >>

MASZ 0 PRODUKTY

0.00 PLN BRUTTO

Zamówienia i płatności

Ostatnio przeglądane

Przeglądany dzisiaj 21:17:16

Karkówka pieczona lub gotowana w gala

Numer katalogowy: 0695

Przeglądany dzisiaj 21:10:03

Menu ekskluzywne I

Numer katalogowy: 0525

Przeglądany dzisiaj 21:09:22

Menu tradycyjne I

Numer katalogowy: 0527

Ostatnio zamĂłwione

ZamĂłwiono dzisiaj 17:55:07

połówki bułek z obkładem mieszanym -

Numer katalogowy: 0107

ILOŚĆ: 30 SZTUK

ZamĂłwiono dzisiaj 14:39:45

bułka zwykła sandwich składana SZKOŁA

Numer katalogowy: 0015

ILOŚĆ: 40 SZTUK

ZamĂłwiono dzisiaj 11:50:53

sery (10 różnych rodzajów) z winogro

Numer katalogowy: 0340

ILOŚĆ: 30 SZTUK

ZamĂłwiono dzisiaj 09:33:16

sery (10 różnych rodzajów) z winogro

Numer katalogowy: 0340

ILOŚĆ: 30 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 20:55:07

szaszłyki z oliwek, pomidorków i ser

Numer katalogowy: 0452

ILOŚĆ: 50 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 16:30:21

tatar z łososia

Numer katalogowy: 0456

ILOŚĆ: 40 SZTUK
 



Hostessy Poznań Strona głowna Współpraca casting Formularze Harmonogram targów Regulamin
tło stopka
Pentagos Wersja polska English version