Zrób sam wycenę w 5 minut | Twój koszyk 0.00 PLN brutto |
Gicz cielęca pieczona
OPIS PRODUKTU (nr kat. 0624):

porcja - 1 kg.

MINIMALNE ZAMÓWIENIE:

minimalna ilość zamówienia - 1 porcja.

CENA JEDNOSTKOWA ZA 1 szt (PLN)
148.15
8%
160.00
netto
vat
brutto
ZAMÓW/OBLICZ kup

Zamówienie musi być złożone 3 dni wcześniej do godziny 15-tej od poniedziałku do piątku. Przed przystąpieniem do dodawania produktów i sporządzania kalkulacji należy podać pierwszy dzień realizacji. Maksymalny okres usługi wynosi 4 kolejne dni. Aby zmienić później datę rozpoczęcia należy zacząć kalkulację od nowa korzystając z opcji "Anuluj zestawienie" w koszyku. W przypadku gdy chcesz złożyć zamówienie za pomocą formularza, który można ściągnąc ze strony,  skontaktuj sie z nami.

Wybierz pierwszy dzień kalkulacji:

status

W Twoim koszyku zostaną wyświetlone cztery kolejne dni, jednak nie ma obowiązku składania zamówienia na wszystkie te dni.

Uwaga
Uwagi i życzenia dodasz w koszyku Twój koszyk
Nie chcesz produktu na dany dzień pozostaw wartość 0 zero

Inne produkty z tej kategorii:

Gicz cielęca pieczona (nr kat.0624) 148.15 / 160.00
netto brutto
Zobacz
Kulka cielęca w całości (nr kat.0625) 148.15 / 160.00
netto brutto
Zobacz
Prosiak pieczony w całości z farszem (nr kat.0626) 1620.37 / 1750.00
netto brutto
Zobacz
Udziec wieprzowy w całości (nr kat.0627) 370.37 / 400.00
netto brutto
Zobacz
Udziec cielęcy pieczony (nr kat.0628) 324.07 / 350.00
netto brutto
Zobacz
Indyk pieczony w całości (nr kat.0629) 324.07 / 350.00
netto brutto
Zobacz
Kaczka pieczona w całości z farszem, z sosem (nr kat.0630) 111.11 / 120.00
netto brutto
Zobacz
Łosoś pieczony w całości (nr kat.0631) 324.07 / 350.00
netto brutto
Zobacz
Wołowina na dziko marynowana w jałowcu z sosem (w całości) (nr kat.0632) 111.11 / 120.00
netto brutto
Zobacz
Powrót do listy produktów >>

MASZ 0 PRODUKTY

0.00 PLN BRUTTO

Zamówienia i płatności

Ostatnio przeglądane

Przeglądany dzisiaj 01:52:32

Indyk w całości bez kości w galarecie

Numer katalogowy: 0703

Przeglądany dzisiaj 01:44:57

roladka drobiowa nadziewana szparagam

Numer katalogowy: 0306

Przeglądany dzisiaj 01:28:49

Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowy

Numer katalogowy: 0611

Ostatnio zamĂłwione

ZamĂłwiono wczoraj 21:30:51

keftedes - greckie kulki mięsne - dro

Numer katalogowy: 0295

ILOŚĆ: 50 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 17:55:07

połówki bułek z obkładem mieszanym -

Numer katalogowy: 0107

ILOŚĆ: 30 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 14:39:45

bułka zwykła sandwich składana SZKOŁA

Numer katalogowy: 0015

ILOŚĆ: 40 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 11:50:53

sery (10 różnych rodzajów) z winogro

Numer katalogowy: 0340

ILOŚĆ: 30 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 09:33:16

sery (10 różnych rodzajów) z winogro

Numer katalogowy: 0340

ILOŚĆ: 30 SZTUK

ZamĂłwiono 27.04.2024

szaszłyki z oliwek, pomidorków i ser

Numer katalogowy: 0452

ILOŚĆ: 50 SZTUK
 



Hostessy Poznań Strona głowna Współpraca casting Formularze Harmonogram targów Regulamin
tło stopka
Pentagos Wersja polska English version