de volaille nadziewany masłem i pietruszką
OPIS PRODUKTU (nr kat. 0017):
de volaille - zrolowany filet drobiowy (150 gram) ze świeżym masełkiem, w złotej panierce przyprawiony wg tajemnicy szefa kuchni.
do zestawu do wyboru ćwiartki ziemniaków podsmażane na złoto w ziołach lub ryż
do zestawu do wyboru zestaw surówek* lub warzywa gotowane: brokuł, marchewka, kalafior
*surówki (coleslaw) marchew, papryka, seler, śmietana
obiady dostarczane w jednorazowych pojemnikach termalnych
MINIMALNE ZAMÓWIENIE:
minimum 2 porcje obiadowe, duze porcje mięsa
CENA JEDNOSTKOWA ZA 1 szt (PLN)
24.00
8%
25.92
netto
vat
brutto
Uwaga | |||
Uwagi i życzenia dodasz w koszyku Twój koszyk Nie chcesz produktu na dany dzień pozostaw wartość 0 zero |
Inne produkty z tej kategorii:
kotlet schabowy panierowany (nr kat.0303) | 24.00 / 25.92 netto brutto |
Zobacz |
polędwiczki wieprzowe grillowane z cytryną w sosie winno śliwkowym (nr kat.0304) | 24.00 / 25.92 netto brutto |
Zobacz |
paski schabu z papryką, cebulą i pieczarkami w sosie słodko-ostrym chili (nr kat.0305) | 24.00 / 25.92 netto brutto |
Zobacz |
roladka drobiowa nadziewana szparagami i świeżą pietruszką (nr kat.0306) | 24.00 / 25.92 netto brutto |
Zobacz |
filet z morszczuka w lekkiej złotej panierce (nr kat.0307) | 24.00 / 25.92 netto brutto |
Zobacz |
dorsz w pomidorach z tymiankiem, cebulką szczypiorkową (nr kat.0316) | 35.00 / 37.80 netto brutto |
Zobacz |
grillowany stek z poledwicy wołowej z masłem czosnkowym (nr kat.0313) | 45.00 / 48.60 netto brutto |
Zobacz |
pierś z kurczaka zapiekana w piecu z serem mozzarella i ananasem (nr kat.0314) | 26.00 / 28.08 netto brutto |
Zobacz |
łosoś grillowany - filet (nr kat.0317) | 32.00 / 34.56 netto brutto |
Zobacz |
krewetki tygrysie z patelni z masłem i pietruszką (nr kat.0318) | 30.00 / 32.40 netto brutto |
Zobacz |
diabelskie krewetki z czosnkiem , świeża papryczką, chilli i oliwą z oliwek (nr kat.0319) | 30.00 / 32.40 netto brutto |
Zobacz |
stek z halibuta saute smażony na patelni z masłem estragenowym (nr kat.0430) | 34.00 / 36.72 netto brutto |
Zobacz |
de volaille nadziewany masłem i pietruszką (nr kat.0017) | 24.00 / 25.92 netto brutto |
Zobacz |
dorada pieczona w piecu z cytryna i rozmaryną (nr kat.0431) | 35.00 / 37.80 netto brutto |
Zobacz |