Zrób sam wycenę w 5 minut | Twój koszyk 0.00 PLN brutto |
dorada pieczona w piecu z cytryna i rozmaryną
OPIS PRODUKTU (nr kat. 0431):

dorada pieczona w piecu (150 gr )kropiona sokiem z cytryny, odrobiną sosu sojowego, oprószona solą i pieprzem. W środku z sosem sojowym, odrobiną oliwy z oliwek.

do zestawu do wyboru ćwiartki ziemniaków podsmażane na złoto w ziołach lub ryż

do zestawu do wyboru zestaw surówek* lub warzywa gotowane: brokuł, marchewka, kalafior

*surówki (coleslaw) marchew, papryka, seler, śmietana

obiady dostarczane w jednorazowych pojemnikach termalnych


 

MINIMALNE ZAMÓWIENIE:

minimum 2 porcje obiadowe

CENA JEDNOSTKOWA ZA 1 szt (PLN)
35.00
8%
37.80
netto
vat
brutto
left
right
ZAMÓW/OBLICZ kup

Zamówienie musi być złożone dzień wcześniej do godziny 15-tej od pon-pt. Przed przystąpieniem do dodawania produktów i sporządzania kalkulacji należy podać pierwszy dzień realizacji. Maksymalny okres usługi wynosi 4 kolejne dni. Aby zmienić później datę rozpoczęcia należy zacząć kalkulację od nowa korzystając z opcji "Anuluj zestawienie" w koszyku. W przypadku, gdy chcesz złożyć zamówienie za pomocą formularza, ktory ściągniesz ze strony, skontaktuj się z nami.

Wybierz pierwszy dzień kalkulacji:

status

W Twoim koszyku zostaną wyświetlone cztery kolejne dni, jednak nie ma obowiązku składania zamówienia na wszystkie te dni.

Uwaga
Uwagi i życzenia dodasz w koszyku Twój koszyk
Nie chcesz produktu na dany dzień pozostaw wartość 0 zero

Inne produkty z tej kategorii:

kotlet schabowy panierowany (nr kat.0303) 24.00 / 25.92
netto brutto
Zobacz
polędwiczki wieprzowe grillowane z cytryną w sosie winno śliwkowym (nr kat.0304) 24.00 / 25.92
netto brutto
Zobacz
paski schabu z papryką, cebulą i pieczarkami w sosie słodko-ostrym chili (nr kat.0305) 24.00 / 25.92
netto brutto
Zobacz
roladka drobiowa nadziewana szparagami i świeżą pietruszką (nr kat.0306) 24.00 / 25.92
netto brutto
Zobacz
filet z morszczuka w lekkiej złotej panierce (nr kat.0307) 24.00 / 25.92
netto brutto
Zobacz
dorsz w pomidorach z tymiankiem, cebulką szczypiorkową (nr kat.0316) 35.00 / 37.80
netto brutto
Zobacz
grillowany stek z poledwicy wołowej z masłem czosnkowym (nr kat.0313) 45.00 / 48.60
netto brutto
Zobacz
pierś z kurczaka zapiekana w piecu z serem mozzarella i ananasem (nr kat.0314) 26.00 / 28.08
netto brutto
Zobacz
łosoś grillowany - filet (nr kat.0317) 32.00 / 34.56
netto brutto
Zobacz
krewetki tygrysie z patelni z masłem i pietruszką (nr kat.0318) 30.00 / 32.40
netto brutto
Zobacz
diabelskie krewetki z czosnkiem , świeża papryczką, chilli i oliwą z oliwek (nr kat.0319) 30.00 / 32.40
netto brutto
Zobacz
stek z halibuta saute smażony na patelni z masłem estragenowym (nr kat.0430) 34.00 / 36.72
netto brutto
Zobacz
de volaille nadziewany masłem i pietruszką (nr kat.0017) 24.00 / 25.92
netto brutto
Zobacz
dorada pieczona w piecu z cytryna i rozmaryną (nr kat.0431) 35.00 / 37.80
netto brutto
Zobacz
Powrót do listy produktów >>

MASZ 0 PRODUKTY

0.00 PLN BRUTTO

Zamówienia i płatności

Ostatnio przeglądane

Przeglądany dzisiaj 04:27:05

sery (10 różnych rodzajów) z winogro

Numer katalogowy: 0340

Przeglądany dzisiaj 04:25:27

filet z morszczuka w lekkiej złotej p

Numer katalogowy: 0307

Przeglądany dzisiaj 04:12:16

grillowany stek z poledwicy wołowej z

Numer katalogowy: 0313

Ostatnio zamĂłwione

ZamĂłwiono wczoraj 22:31:11

tartinki mieszane EXLUSIVE

Numer katalogowy: 0013

ILOŚĆ: 25 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 20:20:39

sery (10 różnych rodzajów) z winogro

Numer katalogowy: 0340

ILOŚĆ: 40 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 16:56:47

dekorowane połówki bułek CLASSIC - m

Numer katalogowy: 0009

ILOŚĆ: 30 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 14:18:43

bułka zwykła sandwich składana SZKOŁA

Numer katalogowy: 0015

ILOŚĆ: 48 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 12:09:27

sery (10 różnych rodzajów) z winogro

Numer katalogowy: 0340

ILOŚĆ: 25 SZTUK

ZamĂłwiono wczoraj 09:12:10

keftedes - greckie kulki mięsne - dro

Numer katalogowy: 0295

ILOŚĆ: 48 SZTUK
 



Hostessy Poznań Strona głowna Współpraca casting Formularze Harmonogram targów Regulamin
tło stopka
Pentagos Wersja polska English version